Mark & trädgård

Vi arbetar med allt inom mark- & trädgårdsarbeten men vi åtar oss även mindre entreprenad & gräv jobb. Vi anpassar oss efter kundens behov men kommer gärna med förslag för att ni som kund skall få det bästa möjliga. Vårt mål är att du ska bli 100 % nöjd med våra tjänster oavsett om det handlar om snöröjning, gräsetablering eller sprutgräs. Till våra kunder hör både privatpersoner och företag och vi jobbar kring Östersund, Hudiksvall, Gävle och Söderhamn med omnejd. Välkommen att kontakta oss redan idag om ni har några frågor angående vårt utbud av tjänster eller om du vill ha en offert för önskat utfört arbete.

 

Snöröjning, gräsetablering & sprutgräs i Hudiksvall, Söderhamn, Gävle & Östersund med omnejd

sprutgräs Gävle, Östersund, Hudiksvall & Söderhamn

Sprutgräs

Vi hjälper gärna dig som befinner dig i eller i närheten av Gävle, Hudiksvall eller Söderhamn med sprutgräs. När man anlägger vägar, parkytor, fotbollsplaner, skidbackar eller andra större ytor vill man att återställningen ska gå snabbt. Sprutgräs ger en enorm arbetsbesparing, lägre materialkostnader och möjligheten att så gräs på svåråtkomliga ytor. Idealiskt för t ex stenig och ojämn mark.

Så gör vi:

Vi sprutar ett jämnt lager av en blandning som består av vatten, näring, cellulosa och gräsfrön. Blandningen gör att fröna binds kvar vid underlaget och cellulosan ger en fuktig miljö som gynnar tillväxten. Som en liten jämförelse: En yta som skulle ta en hel dag att så manuellt, klarar vi av på bara en timme.

Den här metoden är särskilt lämplig i sluttningar och vägslänter där gräsfrön är extra utsatta för regn, blåst och torka.

Gräsetablering

Vi har vår egen såddmaskin vilket ger dig en smidig och skräddarsydd lösning som anpassas till förutsättningarna på platsen. Allt för bästa möjliga resultat och hållbarhet.

Vi vänder oss till byggherrar, vägsamhälligheter, föreningar och privatpersoner som behöver hjälp med gräsetablering eller någon annan av våra tjänster inom mark, gräv och trädgård. Vi har alla nödvändiga försäkringar så att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker i ditt val av företag när du anlitar oss.

gräsetablering Hudiksvall, Östersund, Gävle & Söderhamn
snöröjning Östersund, Söderhamn, Gävle & Hudiksvall

 snöröjning med Avant multimaskin

Vi arbetar året runt och använder Avant multimaskin med ett stort antal redskap. Vi åtar oss uppdrag för företag, kommuner, landsting och privatpersoner. Inga uppdrag är för stora eller för små. Under vintertid kan du anlita oss för snöröjning, sandning och underhåll av innergårdar och gångbanor.

Under mars till november använder vi Avant multimaskin till tjänster som parkvård, stubbfräsning och borrning för pålar. Ett mycket stort antal tjänster kan alltså genomföras med Avant multimaskin. Varje uppdrag har sina lösningar, och vi arbetar med noggrannhet, effektivitet och kvalitet för att göra dig som kund så nöjd som möjligt.

fruktträd

Vi tillhandahåller även fruktträd och buskar, du kan beställa plantor för odlingszon 4-7.