Om oss

Vi finns till för dig som befinner dig i eller i närheten av Gävle, Hudiksvall, Söderhamn eller Östersund. Vi arbetar med allt inom trädgårdsarbeten och markarbeten men vi åtar sig även mindre entreprenad & grävjobb. Vi anpassar oss efter kundens behov men kommer gärna med förslag för att ni som kund skall få det bästa möjliga.

Olssons mark och trädgård drivs av Inga-Lill Olsson – en mångsidig entreprenör med kunskaper inom bland annat markanläggning och trädgårdstjänster. I företaget finns tillgång till utbildade, erfarna trädgårdsmästare och rutinerade anläggningsarbetare. För oss är det otroligt viktigt med utlovade resultat och kundservice. Vi vill att alla kunder ska kunna bli 100 procent nöjda med alla de arbeten som vi utför. Företaget har sin bas i Hudiksvall men vi levererar över hela landet – där du finns.

Har du några som helst frågor eller funderingar kring  oss som arbetar hos Olsson Mark & Trädgård, eller om någonting annat som rör företaget, hör av dig till oss, så svarar vi så snart som möjligt! Vi är trots allt ett företag som prioriterar kundservice, och som vill att du ska kunna känna dig trygg med vårt företag.